Trädgårds­skötsel & utemiljöer

Vi hjälper dig med trädgårdsförvaltning i Stockholm och Mälardalen

Snygga till parken eller trädgården! Vi erbjuder en helhetslösning till dig som kund, från planering och anläggning till skötsel. Tillsammans ser vi till att skapa en inspirerande utemiljö som människor vill vistas i. 

Junnifast:s trädgårdsmästare har bred kompetens och erfarenhet. Tillsammans skräddarsyr vi tjänster som passar just dig som kund och våra kompetenta medarbetare ser till att resultatet blir av hög kvalitet. Med en bred blandning av kompetenser inom företaget har Junnifast möjligheten att erbjuda kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi utför beställda jobb med egen personal som har yrkesbevis och certifieringar för att hantera nödvändiga maskiner och fordon.

Vi ser till att kundens utemijö blir trivsam, lättskött och funktionell.

Vi erbjuder våra tjänster inom trädgårdsskötsel och utemiljöer i följande områden: Huddinge, Haninge, Trosa, Mariefred, Ekerö

 

Tjänsteutbud:

Nedan finner du vårt tjänsteutbud för trädgårdsskötsel och utemiljöer:

beautiful background of bright garden flowers
0946305001505292789

Parkskötsel: Vi på Junnifast strävar mot att upprätthålla hållbara och levande parker i Stockholm och Mälardalsområdet. Det innefattar bland annat gräsklippning, plantering, busk- och trädbeskärning för att hålla dem friska och säkra. Detta görs för att skapa en livfull och attraktiv atmosfär i parker, vilket gör dem mer tilltalande för besökarna.

Gräsklippning: Vi sköter om allmänna grönområden för att du ska trivas. Det innefattar bland annat regelbunden gräsklippning och trimning för att säkerställa en fin gräsmatta, samtidigt som det motverkar ogräs.

Slyröjning: Att röja sly innebär att ta bort tät vegetation, som exempelvis snår, buskar eller vilda växter som växer okontrollerat och kan störa trädgårdens växtliv. Slyröjning kan vara både tungt och tidskrävande utan rätt utrustning eller kompetens men vi på Junnifast vet vad som krävs och hjälper dig gärna med att skapa ett öppet landskap.

Buskbeskärning: Buskbeskärning är en teknik som används för att forma och underhålla buskar och buskage. En felaktig beskärning kan orsaka betydande skador på busken och kan leda till hälsoproblem för din växt. Med oss på Junnifast får du en levande och frisk buske i en form som är i enlighet med din övergripande trädgårdsdesign.

Lövupptagning: Under hösten när löven faller från träden kan vi hjälpa till med lövupptagning. Det är ett viktigt arbete för att förhindra mögelbildning, skador på gräsmatta och för att motverka att löv täpper till brunnslock som förhindrar att vatten från gator rinner ner i brunnarna.

Sandupptagning: Under våren behöver sand och grus, som har använts för att förhindra halka under vintern, samlas och tas bort från våra gator. Vi kan bistå med hjälp att sopa ihop och ta bort sand från allmänna platser, torg, gator, parker samt gång- och cykelvägar.

Konsultation med trädgårdsmästare: Rådfråga en av våra erfarna trädgårdsmästare eller landskapsarkitekter om trädgårdsdesign, växter och underhåll för en vacker och välmående trädgård. Konsultering görs tillsammans med dig och under besöket får du råd och tips om trädgårdsarbete och dina växter.

Anläggning av planteringsytor: Vi kan också förbereda områden som skapar gynnsamma förutsättningar för dina växters tillväxt. Det inkluderar markbearbetning, jordförberedelse, gödsling och själva planteringen av växter.

Maskinell och manuell ogräsrensning: Låt oss hjälpa dig med att ta bort oönskade växter. Vi rensar ditt ogräs med vår slåttermaskin och ogräsbekämpningsutrustning eller, om det krävs, manuellt med professionella handverktyg. Bli kvitt ditt ogräs idag!

Trädbeskärning & Trädfällning: Junnifast erbjuder skräddarsydda lösningar för att vårda och förbättra din utemiljö. Våra erfarna trädexperter säkerställer att träden är friska och säkra, så oavsett om du behöver beskära äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, eller annat träd eller buskar finns vi här för dig. Genom att ta bort döda grenar, forma träden och avlägsna farliga delar kan vi förlänga dess livslängd öka säkerheten. Behöver trädet avlägsnas hanterar vårt team trädfällning effektivt med fokus på säkerhet och miljö.

Gatusopning: Söker du professionell gatusopning inför vårstädning i Stockholm och Mälardalen? Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom gatusopning som säkerställer att gator och vägar är fria från skräp, löv, grus och smuts. Vår erfarna personal och moderna utrustning gör oss till din perfekta partner för att upprätthålla en välunderhållen och säker utomhusmiljö.

0424747001505750071

Vår trädgårdsmästare har bred kompetens och erfarenhet

Vi utför effektiv maskinell mossborttagning

En fin parkmiljö är en fröjd för ögat

Att få människor att vilja vistas utomhus kan vara svårt utan en inspirerande utemiljö. För dig som fastighetsägare eller parkansvarig kan en fin utemiljö skapa ökat intresse i fastigheterna och även locka fler besökare. Vi på Junnifast vill hjälpa dig att skapa utemiljöer där både människor och växter trivs. Tack vare våra kunniga trädgårdsmästare som har en lång erfarenhet av anläggning och skötsel av utemiljöer, kan vi skapa en utemiljö som du garanterat blir stolt över.

Anläggning och skötsel av trädgård

Vi erbjuder dig en helhetslösning där vi hjälper dig med allt från själva anläggningen till skötsel av trädgården/utemiljön. Arbetet med en utemiljö slutar inte efter anläggning- för att verkligen lyckas skapa en hållbar och vacker miljö krävs fortsatt underhåll. Som markägare eller fastighetsägare kan arbetsuppgifterna ofta hopa sig. Men oroa dig inte! Junnifast kan hjälpa dig med skötsel och underhåll. Vi hjälper dig med buskbeskärning, gräsklippning, trädbeskärning, lövupptagning och mycket mer, så att du kan tänka på annat.

Vill du läsa mer om vårt arbete med förvaltning av utemiljö och trädgård?
Här hittar du mer information. 

Solen sipprar genom trädgrenarna i en glänta i parken
En plattsatt gång genom en rosenträdgård

Skapa en inspirerande utemiljö med oss!

En inspirerande utemiljö hjälper människor finna lugnet i vardagen och skapar en fridfull plats att vistas bland nära och kära på. Ett fint grönområde är en attraktiv tillgång som lockar till sig barnfamiljer, pensionärer och hundägare som söker en paus i naturen. En lockande utemiljö blir därför en mycket god investering med en ständigt ökande potential.

Om du vill uppgradera eller anlägga en utemiljö, park eller trädgård är Junnifast ditt självklara val. Med egna lastbilar, traktorer, grävmaskiner och kunnig personal hjälper vi dig att skapa din drömmiljö. Vi utför beställda jobb med egen personal som har nödvändiga yrkesbevis och certifieringar för att kunna anlägga samt underhålla en ständigt grönskande utemiljö. Alla våra arbeten präglas av god kommunikation, pålitlighet och trygghet- där samarbetet med våra kunder alltid står i fokus.

Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning