Trädgårds­skötsel & utemiljöer

Vi hjälper dig med trädgårdsförvaltning i Stockholm och Mälardalen

Snygga till parken eller trädgården! Vi erbjuder en helhetslösning till dig som kund, från planering och anläggning till skötsel. Tillsammans ser vi till att skapa en inspirerande utemiljö som människor vill vistas i. 

Junnifast:s trädgårdsmästare har bred kompetens och erfarenhet. Tillsammans skräddarsyr vi tjänster som passar just dig som kund och våra kompetenta medarbetare ser till att resultatet blir av hög kvalitet. Med en bred blandning av kompetenser inom företaget har Junnifast möjligheten att erbjuda kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi utför beställda jobb med egen personal som har yrkesbevis och certifieringar för att hantera nödvändiga maskiner och fordon.

Vi ser till att kundens utemijö blir trivsam, lättskött och funktionell.

 

Tjänsteutbud:

Nedan finner du vårt tjänsteutbud för trädgårdsskötsel och utemiljöer:

beautiful background of bright garden flowers
Excavation bucket on a construction site

Markarbeten

Junnifast erbjuder alla former av anläggnings- och markarbeten. Vi utför våra uppdrag med egna grävmaskiner, traktorer och lastbilar. Vi erbjuder en helhetslösning för våra kunder och målet är att erbjuda kostnadseffektiva och kvalitativa utförda arbeten.

Tjänsteutbud:

Upptäck våra tjänster inom markarbete nedanför:

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med ett offertförslag eller mer information.

Vår trädgårdsmästare har bred kompetens och erfarenhet

Vi utför effektiv maskinell mossborttagning

En fin parkmiljö är en fröjd för ögat

Att få människor att vilja vistas utomhus kan vara svårt utan en inspirerande utemiljö. För dig som fastighetsägare eller parkansvarig kan en fin utemiljö skapa ökat intresse i fastigheterna och även locka fler besökare. Vi på Junnifast vill hjälpa dig att skapa utemiljöer där både människor och växter trivs. Tack vare våra kunniga trädgårdsmästare som har en lång erfarenhet av anläggning och skötsel av utemiljöer, kan vi skapa en utemiljö som du garanterat blir stolt över.

Anläggning och skötsel av trädgård

Vi erbjuder dig en helhetslösning där vi hjälper dig med allt från själva anläggningen till skötsel av trädgården/utemiljön. Arbetet med en utemiljö slutar inte efter anläggning- för att verkligen lyckas skapa en hållbar och vacker miljö krävs fortsatt underhåll. Som markägare eller fastighetsägare kan arbetsuppgifterna ofta hopa sig. Men oroa dig inte! Junnifast kan hjälpa dig med skötsel och underhåll. Vi hjälper dig med buskbeskärning, gräsklippning, trädbeskärning, lövupptagning och mycket mer, så att du kan tänka på annat.

Vill du läsa mer om vårt arbete med förvaltning av utemiljö och trädgård?
Här hittar du mer information. 

Solen sipprar genom trädgrenarna i en glänta i parken
En plattsatt gång genom en rosenträdgård

Skapa en inspirerande utemiljö med oss!

En inspirerande utemiljö hjälper människor finna lugnet i vardagen och skapar en fridfull plats att vistas bland nära och kära på. Ett fint grönområde är en attraktiv tillgång som lockar till sig barnfamiljer, pensionärer och hundägare som söker en paus i naturen. En lockande utemiljö blir därför en mycket god investering med en ständigt ökande potential.

Om du vill uppgradera eller anlägga en utemiljö, park eller trädgård är Junnifast ditt självklara val. Med egna lastbilar, traktorer, grävmaskiner och kunnig personal hjälper vi dig att skapa din drömmiljö. Vi utför beställda jobb med egen personal som har nödvändiga yrkesbevis och certifieringar för att kunna anlägga samt underhålla en ständigt grönskande utemiljö. Alla våra arbeten präglas av god kommunikation, pålitlighet och trygghet- där samarbetet med våra kunder alltid står i fokus.

Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning