Stängsel & Staket

Bygga stängsel & staket
- Därför ska du anlita experter

Söker du efter ett nytt stängsel eller staket till din verksamhet? Med våra tjänster ser vi till att era stängsel/staket ser bra ut och att de håller ute ovälkomna besökare. Vår gedigna kunskap och många års erfarenhet gör oss till experter inom stängsel och staket. Vi har möjlighet att hjälpa er med installation av nya staket/stängsel samt underhåll vid eventuell skada eller vandalisering av staketen. 

Vi anpassar alla våra lösningar efter önskemål och förutsättningar och vi ser till att leverera lösningar med bästa resultat. 

Vi erbjuder våra tjänster inom stängsel och staket i följande städer:

Arlanda, Stockholm, Nynäshamn, Nyköping, Vingåker, Eskilstuna

Tjänsteutbud:

Nedan finner du vårt utbud av tjänster inom stängsel & staket.

Kontakta oss redan idag så undersöker vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Dekoration stängsel

Vi är experter på all typ av stängsel

Har ditt stängsel blivit vandaliserat igen?

Vit trästaket, en fröjd för ögat

Ett stängsel kan både sättas upp av estetiska skäl för att tillföra en dekorativ detalj till din fastighet eller verksamhet, men den mest självklara anledningen till att montera ett stängsel eller staket är den förhöjda säkerheten det tillför. Junnifast arbetar mot allt ifrån företag, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och har gedigen kunskap för att leverera det bästa och mest kraftfulla resultatet utifrån regler och krav, samt dina önskemål och behov.

Vilka regler gäller och hur högt staket får man bygga?

När du vill installera villastängsel, trästaket eller grind till din bostad eller fastighet är Junnifast det självklara valet. Ett trädgårdsstängsel skyddar dig, din familj och det du håller kärt både från oinbjudna gäster samtidigt som det ger ett effektivt insynsskydd. Att bygga staket själv kan däremot vara svårt eftersom det finns en del regler man måste förhålla sig till. Genom att anlita ett företag med många års erfarenhet och stor kompetens ser du till att du får ett bra resultat med ett staket som står stadigt år ut och år in samtidigt som du håller dig inom ramarna för vad som är acceptabelt att göra. Beroende på bland annat höjd och täthet så kan vissa hägnader nämligen kräva bygglov eller medgivande från grannar för att vara möjligt att monteras. Oavsett om du vill sätta upp ett stängsel för din hund, ett staket för att rama in din trädgård eller ett högre plank för ökad avskildhet så finns Junnifast här för dig. Vi kan bygga inhägnader i varierande utföranden, både liggande och stående staket, samt stängsel med nät eller panel beroende på vad du önskar.

Junnifast hjälper till att installera staket och stängsel i Stockholm
Stangsel

Installera stängsel som områdesskydd

Industristängsel, viltstängsel och grindar är effektiva områdesskydd. Gunnebostängsel är vanligt att sätta upp vid förskolor, skolor och industrifastigheter för ökad säkerhet, både för de som befinner sig inom inhägnaden, men också för att hålla ovälkomna besökare utanför och undvika direkt intrång. Viltskydd ställer höga krav på både kraftfulla staket stolpar och annat material för att stå emot stor belastning så det inte välts omkull. Junnifast är experter inom stängsel och vet vad som krävs för ett fulländat resultat som håller länge och ett staket som står stadigt i många år.

Skada eller vandalisering av staket - Junnifast reparerar

Har du råkat ut för vandalisering av ditt staket eller har det blivit skador på ditt stängsel efter många års användning? Då har du kommit helt rätt! Att en inhägnad behöver repareras eller återställas behöver inte endast bero på skadegörelse eftersom slitage även sker av naturliga skäl. Junnifast erbjuder tjänster inom både installation, men också underhåll för att fräscha upp utslitna eller skadade stängsel och staket. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet samt Mälardalen och ser till att våra kunder får det resultat som krävs för ett kraftfullt och hållbart resultat.

Du kan läsa mer om de tjänster vi erbjuder här. Du är också varmt välkommen att kontakta oss redan idag så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Snöröjning