Snöröjning

Boka snöröjning i södra Stockholm
- allt du behöver veta

Låt inte lite snö komma i vägen för din verksamhet! Vi ser till att vägar, trottoarer och parkeringar blir plogade och sandade under vintern. Vi har egna traktorer i varierande storlekar, samt ett antal underleverantörer för att kunna hantera alla oväntade och väntade väder. Vår ambition är att förebygga halkan och ligga steget före. Detta genom ständig bevakning av vädret. Vi har just nu 12 egna traktorer samt 4 underleverantörer som arbetar med vinterunderhåll.

Snöröjningstjänster:

Med vårt breda tjänsteutbud inom snöröjning ser vi till att alla kan njuta av en vit vinter utan en oro för att bli insnöad, att halka eller råka ut för fallande istappar. Vi ernjuder snöröjning maskinellt och manuellt på både mark-och taknivå.

Pris på snöröjning

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med ett offertförslag eller mer information om våra tjänster.

Vi erbjuder snöröjning i följande städer

Vi arbetar mot kommuner, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, företag samt privatpersoner. Våra tjänster inom snöröjning erbjuds i följande städer: 

Salem, Pershagen, Järna, Nykvarn, Södertälje

0098575001505297273

Vi ser till att vägar, trottoarer och parkeringar blir plogade och sandade

Vi ligger steget före och bevakar vädret

Vi vill alla kunna njuta av en vit vinter

När temperaturen kryper sig nedåt på termometern och vintern börjar närma sig är det hög tid att börja förbereda sig inför det framtida vintervädret. Frost på fönster och lite snöfall innebär för många starten på en mysig vintersäsong fylld med skidåkning, varm choklad och eld i kaminen. Dessvärre är vinterns väderlag inte alltid så romantiskt. Framförallt när det gäller stora mängder av snö och is som gör det svårt eller rentav farligt att ta sig fram på vägarna.

Snöröjning av vägar - vad gäller?

När snön står högt utanför dörren och gatorna är isiga kan Junnifast bli din räddare i nöden. När det är dags att skotta står vi redo med både maskinell och manuell snöröjning- allt för att vi på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna röja undan snön åt dig. Med våra 12 egna traktorer och flertalet underleverantörer inom väg- och vinterunderhåll kan vi snabbt och effektivt röja undan snön ordentligt.

Som fastighetsägare kommer vintern med ett extra stort ansvar. Du bör exempelvis undvika att skotta ut snö utanför din tomt / mark. Att skotta ut snön från den egna tomten på gatan kan ställa till det för plogmaskiner och andra som vill ta sig fram. Som fastighetsägare har du även ansvar för att snöröja och halkbekämpa trottoarer samt golvbrunnar. Med mycket mark kommer även mycket snöröjning. Som tur är finns professionell hjälp att få. Junnifast snötraktorer och plogbilar står redo att hjälpa fastighetsägare, kommuner, företag och privatpersoner med snöröjningen. Läs mer om vårt arbete med snöröjning här.

Röd spade i snöhög
Snötäckta istappar hänger från tag

Istappar, snöras & ishala vägar? Så förebygger
du vinterns faror!

För att undvika snökaos, trafikförseningar och missnöjda hyresgäster gäller det att kunna ligga steget före. Vi på Junnifast arbetar alltid proaktivt och strävar efter att förebygga vinterns faror. Stora och vassa istappar, ishala trottoarer eller enorma snömassor på tak är bara några få av vinterns olycksbringare. Flera av vinterns olyckor går att förebygga om man är ute i god tid. Vi bevakar alltid vädret mycket noggrant och försöker på så vis vara ute i tid för att förebygga halkan.

Junnifast skottar även tak så att stora snömassor inte faller ned på marken och orsakar skada. Istappsbevakning och borttagning samt montering av värmeslingor i stuprör är även tjänster vi erbjuder för att lyckas råda bot på sylvassa istappar i takets hörn.

Junnifast - ditt självklara val vid snöröjning

Arbetet är inte slut bara för att vintern är det. Vi på Junnifast har ett brett utbud av tjänster för att du som fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller företagsägare ska kunna fokusera på annat. Vi erbjuder bland annat lekplatsbesiktningar, vård samt installation av stängsel & staket, trädgårdsskötsel och mycket mer. När vårsolens strålar smälter bort is och snö på gatorna erbjuder Junnifast även sandsopning. Pålitlig och trygg är två ord som beskriver Junnifast som företag. Vi har sedan starten 1996 arbetat engagerat för att erbjuda alla våra kunder en heltäckande och ansvarsfull förvaltning.

Vi arbetar tillsammans med olika kommuner, fastighetsförvaltare, företag och privatpersoner i Stockholms söderorter. Tillsammans med oss kan du också se till att njuta av en vit vinter- utan dess faror och komplikationer.

Kontakta oss för mer information så tar vi reda på hur vi kan hjälpa
just dig.

Röd traktor plogar snö i snövädret

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket