Om Junnifast

Välkommen till Junnifast – för heltäckande och ansvarsfull förvaltning

En pålitlig och trygg partner

Junnifast startade verksamheten 1996 och är sedan dess en trygg och pålitlig partner inom fastighetsförvaltning. Vår affärsidé är att kombinera flexibilitet med kundanpassade lösningar. Engagemang är företagets ledord och vi ger stora och små kunder ett helhjärtat arbete oavsett vilken tjänst det än handlar om. Vi erbjuder våra tjänster i hela Stockholm och Mälardalsområdet.

Alla våra medarbetare är kunniga och erfarna inom sina respektive områden och vi innehar ansvarsförsäkring för våra tjänster.

Ett engagerat företag

Vi har ett brett samhällsengagemang och är bland annat aktiva i näringspolitiska frågor. Vi tar ett socialt ansvar genom ett tätt samarbete med arbetsförmedlingen. Vi erbjuder dessutom praktik och praoplatser i ett nära samarbete med skolor.

Vi ser gärna att ni tar kontakt med oss så att vi tillsammans kan sitta ner och skräddarsy en tjänst som är anpassad efter era behov – vi strävar efter att vara lyhörda för våra kunders önskemål samt visa god flexibilitet om det skulle dyka upp behov av snabba förändringar.

Kontakta oss redan idag för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa just dig. 

22218621_1688123727874850_6356213195390140275_o
Junnifast kontor

Vill du bli en av oss?
Ansök online

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig gärna

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.