Markarbeten

Professionellt markarbete Stockholm & Mälardalen

Junnifast är din pålitliga partner för alla typer av anläggnings- och markarbeten. Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande och skräddarsydd tjänst som täcker alla dina behov. Med våra egna moderna grävmaskiner, traktorer och lastbilar är vi redo att ta itu med projekt av alla storlekar för ett resultat av toppklass. 

Våra tjänster inom anläggningsarbete och markarbete innefattar allt från schaktning för att jämna ut mark, anläggning av trädgård, transport av material och utrustning, grävning, och mycket mer. Vårt mål är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete och samarbetar med dig som fastighetsförvaltare för att förverkliga dina unika visioner.

Våra tjänster inom markarbete & anläggning:

Upptäck våra tjänster inom markarbete nedanför:

Kontakta oss redan idag för att diskutera ditt projekt och få mer information eller offertförslag. Låt Junnifast bli din partner för professionella markarbeten.

Excavation bucket on a construction site

Kunnig personal med yrkesbevis och certifiering

Moderna maskiner för resultat i toppklass

Förvandlar tomma ytor till välskötta grönområden

Markarbete är nyckeln till framgångsrik fastighetsförvaltning

Anläggningsarbeten och markarbeten är grundläggande processer som utgör ryggraden för all fastighetsutveckling och påverkar såväl skicket som livslängden på en utemiljö. Tack vare allt ifrån nyanläggning av gräsmattor och schaktarbeten, till skapande av vackra trädgårdar och mossborttagning, kan du som fastighetsförvaltare eller markägare säkerställa att din fastighet och utomhusmiljö förblir i toppskick och är trivsam för såväl hyresgäster, som köpare och besökare.

 

Fin utemiljö med ny gräsmatta, trädgårdsanläggning & ogräsborttagning

Anläggning av gräsmatta är ett viktigt steg i att förvandla tomma ytor till välskötta grönområden. För fastighetsägare eller markägare är en vacker gräsmatta inte bara estetiskt tilltalande, utan innebär också en ökning av fastighetens värde. Samtidigt är det viktigt att underhålla gräsmattan eftersom ogräs och mossor kan skada ytor som inte behandlas. Professionella maskinella metoder för mossborttagning och ogräsborttagning kan därför snabbt och smidigt hjälpa till att hålla fastigheten i bästa möjliga skick.

Genom att även komplettera gräsmattan med ett attraktivt trädgårdslandskap kan du öka fastighetens attraktionskraft och förbättra boendemiljön med allt från plantering av träd, buskar och blomsterbäddar. Junnifast finns här för dig hela vägen från grundarbetet för att skapa en vacker utemiljö med nyanläggning och underhåll av gräsmatta, samt skapande av en inspirerande och grönskande trädgård.

Junnifast utför schaktarbete och markarbete i Stockholm och Mälardalen

Anlita erfaret företag när du ska schakta för säkerhet & effektivitet

Att utföra schaktarbete på en tomt är en ansvarsfull uppgift som innebär en betydande arbetsinsats. Som experter inom markarbete värnar Junnifast om säkerheten vid schaktning och grävarbeten för att säkerställa en arbetsprocess och resultat av toppklass. Det är viktigt att samarbeta med erfarna yrkespersoner för att utföra dessa arbeten på ett riskfritt och effektivt sätt – och då finns Junnifast här för dig. Tack vare vår långa erfarenhet och tillgång till egna traktorer, grävmaskiner och lastbilar kan vi erbjuda en helhetslösning, hela vägen från grundläggning, till transport och avfallshantering. Denna flexibilitet är oumbärlig för att underlätta projekt och underhållsarbete.

Om du vill anlägga en trädgård, utemiljö eller park är Junnifast det självklara valet. Vår kunniga personal har de yrkesbevis och certifieringar som krävs för ett pålitligt och tryggt samarbete med dig som kund. Vi utför vi arbeten på beställning med nära kommunikation med dig som fastighetsägare eller markägare för att se till att vi uppfyller dina önskemål.

Läs mer om andra tjänster vi erbjuder, eller kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning