Vi tar hand om din fastighet

Fastighetsskötsel - vi tar hand om din fastighet

Att äga fastigheter är ett stort ansvar och kommer med en hel del jobb. Vi vet att det inte alltid är så enkelt som det låter att ta hand om sin fastighet och att alla har olika behov. Därför finns vi! Har du funderat på att få hjälp med fastighetsunderhåll men är osäker på vad det innebär? Här kommer allt du behöver veta om fastighetsservice och vanliga frågor om fastighetsskötsel.

Engineer Servicing Central Heating Boiler

Fastighetsskötare - fastighetsskötsel för bostadsrättsförening & företag

Är du trött på att din lediga tid går åt till att åtgärda fel och hålla koll på din fastighet? Då är en fastighetsskötare vad du behöver! En fastighetsskötare är den perfekta hjälpen för dig som inte har tid eller vet hur du ska ta hand om din fastighet på bästa sätt. Oavsett om du behöver hjälp i en bostadsrättsförening, på ditt kontor eller i någon annan typ av fastighet hjälper vi dig där du behöver och anpassar oss efter dina behov.

Vad gör en fastighetsskötare?​

En fastighetsskötare tar precis som det låter hand om din fastighet. Fastighetsskötaren sköter om din bostadsrättsförening, kontor eller andra fastigheter och lokaler och hjälper till både invändigt och utvändigt med såväl städning och reparationer som mindre snickeriarbeten. 

Vi på Junnifast kan hjälpa dig med ett brett utbud av tjänster, allt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver någon som tar hand om ventilationsservice, värmeservice eller avloppsrensning finns vi tillhands. I en bostadsrättsförening eller i andra lokaler är det dessutom inte helt ovanligt att det händer plötsliga och oförutsägbara saker som måste åtgärdas med en gång. Då står vi redo med fastighetsjour så att du kan kontakta oss och få hjälp med ditt problem direkt, oavsett tid på dygnet.

Läs mer om vad våra fastighetsskötare kan hjälpa dig med här.

Electrician with Hardhat in Coverals  indicates the Fire Alarm System.

Fastighetsservice & rondering

Till fastighetsservice räknas tillsyn, rondering, drift och underhåll av din fastighet. Kanske behöver du byta en dörrskylt eller behöver hjälp med mätaravläsning? Det löser vi! För att du ska slippa tänka på säkerheten för de som bor eller arbetar i fastigheten ser vi också  till att regelbundet göra en energibesiktning och kontrollera så att brandlarm, sprinklersystem och jordfelsbrytare fungerar som de ska. Allt för att du ska slippa oroa dig och kunna fokusera på det som är viktigt för dig. 

Vad är rondering?

Rondering av din fastighet innebär att våra fastighetsskötare regelbundet går igenom och undersöker fastigheten för att se vad som behöver åtgärdas. Här kan saker som en trasig glödlampa eller skador på fasaden upptäckas för att sedan åtgärdas av fastighetsskötaren. På så sätt slipper du hålla koll på fastighetens skick och kan tryggt luta dig tillbaka medan vi åtgärdar det som behövs.

Underhållsplan för brf

En underhållsplan för brf eller andra fastigheter är ett av det viktigaste verktygen du som fastighetsägare har för att hålla koll på vad som måste göras i din fastighet i framtiden. Underhållsplanen kartlägger fastighetens behov och ger dig en uppfattning om vilka framtida underhåll som bör göras och när. Planen innehåller också pris på vad åtgärderna förväntas kosta. I en underhållsplan kan det exempelvis finnas en plan för framtida renoveringar som fönsterbyte, när det är dags att måla om samt en plan för stambyte. 

Anteckningsblock, penna och mobil som ligger på ett skrivbord

Kontakta Junnifast för fastighetsskötsel i Stockholm

Oavsett vad du har för typ av fastighet och vad du behöver hjälp med finns vi på Junnifast där med erfarna och kompetenta fastighetsskötare. Vi har lång erfarenhet och har sedan 1996 tagit oss an de flesta olika uppdrag inom fastighetsskötsel i Stockholm och Mälardalen så att du kan känna dig trygg med att vi tar hand om din fastighet, året runt, dygnet runt. 

Läs om våra andra tjänster:

Fastighetsförvaltning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning