Kontakta Junnifast

Välkommen att kontakta oss på Junnifast!
Vi hjälper dig med fastighetsförvaltning

Välkommen att kontakta oss för professionell och skräddarsydd fastighetsförvaltning i Stockholmsområdet och Mälardalen! För att nå oss kan du använda formuläret här nedan eller kontakta oss direkt via telefon eller mail. Om du vill prata med någon av våra kunniga medarbetare hittar du deras kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Junnifast hjälper dig med allt från fastighetsförvaltning, lekplatsbesiktning, installation och underhåll av stängsel och staket, förvaltning av trädgård och utemiljöer, snöröjning, samt inspektion av rör och åtgärdande av stopp i avlopp med sug- och spolbil. Vi erbjuder våra tjänster i både Stockholm, Arlanda, Nynäshamn, Norrköping, Eskilstuna och Vingåker.

ADRESS

Regementsgatan 7
151 66 Södertälje

TELEFON

08 550 322 39

Vill du bli en av oss?
Ansök online

Kontaktpersoner

Porträtt på Junnifasts VD Kornelia Juhas Löfberg.


Kornelia Juhas Löfberg

VD
Porträtt av Junnifasts Vice VD, Johan Juhas Löfberg.


Johan Juhas Löfberg

Vice VD

Junnifast – Vi genomför fastighetsunderhåll av toppklass

Hos Junnifast tillhandahåller vi ett komplett tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning och anpassar våra lösningar efter dina specifika behov. Oavsett om du är företagare, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, privatperson eller har bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig att ta hand om din fastighet på ett effektivt och professionellt sätt. Vårt erfarna team har gedigen kunskap inom fastighetsbranschen och arbetar hårt för att upprätthålla högsta standard när det gäller fastighetsunderhåll. Vi tar hand om allt från mindre till större projekt och hjälper också till med uthyrning av lediga lokaler. En väl förvaltad fastighet leder till nöjda hyresgäster, så låt oss hjälpa dig uppnå högsta standard redan idag!

Flexibla lösningar inom fastighetsförvaltning med kunden i fokus

Sedan 1996 har Junnifast varit en pålitlig och trygg partner inom fastighetsförvaltning. Genom att kombinera kundanpassande med flexibilitet, samt ett högt engagemang inom företaget ser vi till att genomföra arbeten av toppklass oavsett vilken tjänst det gäller. Vårt företag prioriterar alltid våra kunders önskemål först och är flexibla om det krävs snabba förändringar under projektens gång. Vill du veta mer om vårt företag och hur vi arbetar för en ansvarsfull förvaltning? Läs mer om Junnifast fastighetsförvaltning här!

Vi ser gärna att du hör av dig till oss för att tillsammans komma fram till en skräddarsydd lösning utefter just dina förutsättningar och behov. Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din fastighet!