Teknisk förvaltning I Stockholm & Mälardalen

Teknisk förvaltning för brf, kontor & fastigheter

Behöver du hjälp med fastighetsbesiktning, rondering eller kanske hjälp att ta emot felanmälningar? Vi på Junnifast är specialister på teknisk fastighetsförvaltning i Stockholmsområdet och Mälardalen och hjälper dig efter dina behov. 

Vad gör en teknisk förvaltare?

Med en teknisk förvaltare från Junnifast får du en dedikerad specialist som tar hand om din fastighet. Oavsett om du vill ha en komplett helhetslösning eller bara behöver hjälp med enstaka uppdrag finns vi här och anpassar oss efter dig.

Våra tjänster består av allt från upprättande av entreprenörsavtal till myndighetskontakter, felavhjälpande underhåll och mycket mer. Vi är proaktiva och ser förbättringsmöjligheter hos fastigheterna vi sköter så att du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta jobbet.

House key on a house shaped keychain on wooden table. Concept for real estate or renting home.

Teknisk fastighetsförvaltning - en långsiktig investering

Att ta hand om din fastighet stärker värdet och är en investering på lång sikt. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning och hjälper dig där du behöver oss. Med service i fokus kan du känna dig trygg med att du får en säker förvaltning av dina fastigheter enligt just dina önskemål.

Har du frågor eller funderingar kring teknisk förvaltning för brf eller andra fastigheter? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra tjänster:

Junnifast erbjuder effektiv fastighetsförvaltning i Stockholm och Mälardalen

Junnifast - Din erfarna leverantör av teknisk förvaltning

Tack vare vår långa erfarenhet inom teknisk förvaltning av olika typer av fastigheter vet vi hur man uppnår en optimal driftsekonomi och delar gärna med oss av vår kunskap. Vi svarar och hjälper dig med alla frågor som rör din fastighet och ser till att du får den information du behöver. 

På Junnifast har vi dessutom en väl genomarbetad kvalitetspolicy baserad på välkända kvalitets- och miljöcertifieringar. Självklart ser vi även till att vara väl försäkrade och med ett arbetsmiljöledningssystem ser vi till att våra medarbetare har det tryggt och säkert på jobbet – så att de kan göra det bästa möjliga jobbet för dig och din fastighet. 

Oavsett dina behov hjälper vi dig och du som kund anlitar oss precis på det sätt som passar dig. Vid behov, enstaka eller återkommande service eller kanske som en helhetslösning, det bestämmer du själv! Vi vet att alla föreningar är olika och skräddarsyr därför våra tjänster efter din fastighet.

Vi skräddarsyr lösningar inom teknisk förvaltning
Bred kompetens och mångårig erfarenhet
Vi kvalitetssäkrar din fastighet

Läs om våra andra tjänster:

Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning