Teknisk förvaltning
stockholm mälardalen

Teknisk förvaltning

Vi är specialister på teknisk förvaltning av fastigheter i Stockholmsområdet och Mälardalen. Våra tjänster kan bestå av allt från en komplett helhetslösning till enstaka uppdrag eller just den service er fastighet behöver. Det kan inkludera ronderingar, besiktningar, felavhjälpande underhåll, upprättande av entreprenörsavtal, myndighetskontakter och mycket mer. Vi är proaktiva och ser förbättringsmöjligheter hos fastigheterna vi sköter.

En långsiktig investering

Vi tillhandahåller ett brett utbud tjänster inom teknisk förvaltning och du som kund väljer vilken eller vilka av våra tjänster som du vill att vi skall leverera.  Vilka tjänster du än väljer så kan du vara trygg i att du får en säker och servicemedveten förvaltning enligt just dina önskemål. 

Att ta hjälp av oss med den tekniska förvaltningen är en investering som stärker fastighetsvärdet på lång sikt. Vi är insatta i och har praktisk erfarenhet av alla frågor som rör din fastighet. Tack vare vår erfarenhet av olika typer av fastigheter har vi en bra bild av hur man uppnår en optimal driftsekonomi, vilket är kunskaper vi självklart gärna delar med oss av.

House key on a house shaped keychain on wooden table. Concept for real estate or renting home.

Välj en erfaren leverantör

Vi har mångårig erfarenhet av teknisk förvaltning och även andra grenar såsom mark- och trädgårdsskötsel, fastighetsskötsel, stängselsarbeten, spol- och sugbilar samt lekplatsbesiktning. Dessutom har vi en väl genomarbetad kvalitetspolicy baserad på välkända kvalitets- och miljöcertifieringar. Vi ser självklart även till att vara väl försäkrade och har utarbetat ett arbetsmiljöledningssystem för att se till att våra medarbetare har det tryggt och säkert på jobbet – så att de kan göra det bästa möjliga för dig som kund.

Du anlitar oss på precis det sätt som passar dig – vid behov, som enstaka återkommande service eller en helhetslösning som skräddarsys för din fastighet. 

Tjänsteutbud:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Vi skräddarsyr lösningar inom teknisk förvaltning
Bred kompetens och mångårig erfarenhet
Vi kvalitetssäkrar din fastighet

Läs om våra andra tjänster:

Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning