Fastighetsskötsel i Stockholm & Mälardalen

Fastighetsservice - drift och underhåll av fastighet

Fastighetens drift och underhåll är en av de i särklass viktigaste faktorerna för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare som vill upprätthålla en bra ekonomi och nöjda hyresgäster. Genom att välja rätt partner inom fastighetsskötsel har du de bästa tänkbara förutsättningarna.

På Junnifast har vi erfarenheten och kompetensen som krävs för att kunna erbjuda högkvalitativ fastighetsskötsel åt en stor variation av kunder. Vi kommer med goda referenser och stor erfarenhet av de flesta typer av uppdrag i Storstockholmsregionen samt i Mälardalen.

Personligt anpassad fastighetsskötsel & fastighetsunderhåll

Vi hjälper dig med allt eller bara de delar av fastighetsskötseln du behöver hjälp med. Oavsett om du vill ha hjälp med rondering, reparationer eller underhållsplan i din brf finns vi här för dig. Kvalitet är ledordet som genomsyrar hela vår verksamhet, men även noggrannhet och en vilja att vara tillmötesgående och serviceinriktade.

Vi skräddarsyr våra tjänster inom fastighetsskötsel, helt utifrån dina behov som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening. Tillsyn, energibesiktning, felanmälan under och utanför kontorstid, inre och yttre fastighetsskötsel, koordinering av olika entreprenörer och mycket mer. Vi har väl inarbetade kontakter med kompetenta entreprenörer inom flera områden som bygg, el och VVS.

Vi har stor expertis och kunniga fastighetsskötare men erfarenhet av allt inom fastighetsskötsel. Med oss som partner kommer din fastighet att vara i toppskick. Vi är ett tryggt företag som brinner för fastighetsskötsel och vår höga servicenivå genomsyrar vårt dagliga arbete. Allt detta för att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och känna dig trygg med att lägga över jobbet på oss.

fastighetskötsel - stamspolning

Tjänster inom fastighetsskötsel:

Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling hos våra anställda vilket resulterar i att vi gör ett bättre jobb och att vi även får en personalstyrka som hela tiden utvecklas och tycker att de arbetsuppgifter de ställs inför är spännande och utmanande.

22218621_1688123727874850_6356213195390140275_o

Kontakta oss på Junnifast för fastighetsskötare i Stockholm & Mälardalen

Vi strävar efter att vara tillgängliga och flexibla och hjälper dig med dina problem i Stockholm och Mälardalen. Därför erbjuder vi fastighetsjour som rent praktiskt innebär att du som kund och dina kunder ska kunna få tag på oss när som helst under dygnets alla timmar. Vi är alltid beredda att rycka ut och åtgärda dina problem, så att du kan känna dig trygg samtidigt som vi minimerar kostnaderna av skadorna.

Kontakta oss redan idag för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med fastighetsunderhåll av just din/er fastighet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fastighet? Läs om vår fastighetsskötsel här!

Vi håller alltid hög kvalitet i varje jobb
Kostnadsfri offertförfrågan
Service dygnet runt

Läs om våra andra tjänster:

Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning