Fastighetsskötsel stockholm mälardalen

Drift och underhåll av fastighet

Fastighetens drift och underhåll är en av de i särklass viktigaste faktorerna för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare som vill upprätthålla en bra ekonomi och nöjda hyresgäster. Genom att välja rätt partner inom fastighetsskötsel har du de bästa tänkbara förutsättningarna.

På Junnifast har vi erfarenheten och kompetensen som krävs för att kunna erbjuda högkvalitativ fastighetsskötsel åt en stor variation av kunder. Vi kommer med goda referenser och stor erfarenhet av de flesta typer av uppdrag i Storstockholmsregionen samt i Mälardalen.

Kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet

Junnifast är ett heltäckande företag inom fastighetsförvaltning och en rad närliggande tjänster. Vi erbjuder ett brett utbud tjänster och kan anpassa oss enligt kundens behov. Vi har alltid en nära relation med kunden och utför alla våra uppdrag med stolthet och ansvar. 

Vi hjälper dig med allt eller bara de delar av fastighetsskötseln du behöver hjälp med. Kvalitet är ledordet som genomsyrar hela vår verksamhet, men även noggrannhet och en vilja att vara tillmötesgående och serviceinriktade.

Vi skräddarsyr våra tjänster inom fastighetsskötsel, helt utifrån dina behov som fastighetsägare, förvaltare eller bostadsrättsförening. Rondering och tillsyn, felanmälan under och utanför kontorstid, inre och yttre fastighetsskötsel, koordinering av olika entreprenörer och mycket mera. Vi har väl inarbetade kontakter med kompetenta entreprenörer inom flera områden som bygg, el och VVS.

Vi har stor expertis och erfarenhet av allt inom fastighetsskötsel. Med oss som partner kommer din fastighet att vara i toppskick. Vi är ett tryggt företag som brinner för fastighetsskötsel och hög servicenivå genomsyrar vårt dagliga arbete.

fastighetskötsel - stamspolning

Tjänsteutbud:

Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling hos våra anställda vilket resulterar i att vi gör ett bättre jobb och att vi även får en personalstyrka som hela tiden utvecklas och tycker att de arbetsuppgifter de ställs inför är spännande och utmanande.

Vi strävar efter att vara tillgängliga och flexibla. Rent praktiskt så innebär det att våra kunder och dess kunder ska kunna få tag på oss när som helst under dygnet. Vi ska vara beredda att rycka ut och åtgärda problemet i fråga, det ger trygghet och det minimerar kostnaderna av skadorna.

Kontakta oss redan idag för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med just din/er fastighet.

Vi håller alltid hög kvalitet i varje jobb
Kostnadsfri offertförfrågan
Service dygnet runt

Läs om våra andra tjänster:

Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning