Fastighetsförvaltning Stockholm mälardalen

Tjänster inom fastighetsförvaltning

För att skapa trivsel, trygghet och en god ekonomi i sina fastigheter är det viktigt att bedriva en väl fungerande teknisk förvaltning. Det medför en hel del administrativa arbetsuppgifter som ofta kräver ett visst mått av tekniskt kunnande hos dig som värd. En väl förvaltad fastighet ger nöjda hyresgäster. 

Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning i följande städer: 
Arlanda, Stockholm, Nynäshamn, Norrköping, Vingåker och Eskilstuna.

Läs mer om våra tjänster och kontakta oss på Junnifast för ett välmående hus och nöjda hyresgäster.

Tjänsteutbud

Real estate agent offer house. Property insurance and security concept.

Vi erbjuder fastighetsjour dygnet runt

Vi använder digital nyckelhanteringssystem och har järnkoll på kunders nycklar

Vi tar ansvar för relationen med era hyresgäster

Vad är fastighetsförvaltning?

Kontor, bostadshus och industribyggnader behöver alla regelbunden tillsyn för att skapa trivsel, trygghet och en god ekonomi. Därför är det viktigt att bedriva en väl fungerande och heltäckande teknisk förvaltning. Det medför en hel del administrativa arbetsuppgifter som ofta kräver ett visst mått av tekniskt kunnande hos dig som värd. Men oroa dig inte! Junnifast hjälper dig att hålla ställningarna. Med vårt stora tjänsteutbud inom förvaltning och vår kompetenta personalstyrka ser vi till att just din fastighet blir väl omhändertagen. En väl förvaltad fastighet ger nöjda hyresgäster!

Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning i följande städer:

Stockholm, Arlanda, Nynäshamn, Norrköping, Vingåker och Eskilstuna.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare!

Junnifast erbjuder effektiv fastighetsförvaltning i Stockholm och Mälardalen
Effektiv drift och underhåll av fastigheter. Junnifast utför fastighetsskötsel i Stockholm.

Fastighetsskötsel i Stockholm

Fastighetsskötsel innebär driften och underhållet av din fastighet. Junnifast hjälper dig med allt från energibesiktning till avloppsrensningar. Vi har även möjlighet att anpassa oss efter just dina unika behov! Behövs ett mindre snickeriarbete i fastigheten? Eller krånglar ventilationen? Vi är utrustade för att hjälpa till vid alla mindre problem som kan uppstå i fastigheter. En hög servicenivå och kvalitet genomsyrar alltid alla våra projekt. Vi ser till att du får en högkvalitativ fastighetsskötsel som imponerar på både hyresgäster och besökare. Läs mer om fastighetsskötsel här.

Våra tjänster inom fastighetsförvaltning:

Nedan kan du ta del av vårt breda tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning. Klicka på någon av punkterna för att läsa mer! 

Junnifast - din trygga partner inom fastighetsförvaltning

Med Junnifast kan du känna dig trygg- vi har stor erfarenhet av de flesta typer av förvaltningsuppdrag i Stockholmsregionen och Mälardalen. Tack vare ett brett tjänsteutbud står vi redo att hjälpa dig med allt från snöröjning under vintern till  förvaltning av utemiljöer under sommaren. För att du ska känna dig extra säker har vi fastighetsjour dygnet runt där vi är beredda på att rycka ut när det behövs. Kvalitet är något som genomsyrar alla våra jobb- vare sig de är stora eller små. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig med din fastighet.

Läs mer om våra tjänster och kontakta oss på Junnifast för ett välmående hus och nöjda hyresgäster.

Junnifast utför förvaltningsuppdrag som snöröjning i Stockholm och Mälardalen.

Läs om våra andra tjänster:

Lekplatsbesiktning
Sug- & spolbil
Stängsel & staket
Snöröjning