Arbeta hos Junnifast

Jobba hos oss på Junnifast

Hos Junnifast söker vi regelbundet efter nya kollegor som delar vår passion att erbjuda skräddarsydda lösningar och högkvalitativ service till våra kunder. Hos oss är glädje och engagemang en självklar del av varje medarbetares vardag. 

Är du nyfiken på att veta mer om vilka typer av tjänster vi har inom fastighetsförvaltning och hur det är att arbeta på Junnifast? Då är du mer än välkommen att kontakta oss genom att skicka in din spontana jobbansökan via formuläret här intill. 

Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och berätta mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd hos oss.

Här kan du också läsa mer om de tjänster vi erbjuder våra kunder!

Skicka in din spontanansökan till Junnifast

Vill du jobba med fastighetsförvaltning i Stockholm & Mälardalen?

Junnifast tillhandahåller tjänster inom hela Stockholmsområdet och Mälardalen och vår expertis sträcker sig till både fastighetsförvaltare, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara en del av ett dynamiskt och framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att leverera de allra bästa resultatet till våra kunder.

Junnifast arbetar med allt från fastighetsförvaltning, planering, anläggning och skötsel av utemiljöer, installation och underhåll av stängsel och staket, lekplatsbesiktning, snöröjning, samt inspektion och avhjälpande av stopp i avlopp med sug- och spolbil.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan via formuläret ovan. Vi ser fram emot att höra från dig och att möta en potentiell ny kollega!

Ett engagerat & ansvarsfullt företag inom fastighetsbranschen

På vårt företag är vi övertygade om att glädje och engagemang är viktiga faktorer för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vi är därför stolta att kunna erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsmiljö där varje medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med företaget. Alla våra medarbetare är, och blir, dessutom erfarna och kunniga inom sina ansvarsområden. Genom att vara aktiva i näringspolitiska frågor strävar vi även efter ett brett samhällsengagemang. Tack vare Junnifasts nära samarbete med arbetsförmedlingen och skolor tar vi socialt ansvar, samt att vi också kan erbjuda praoplatser och praktikplatser. Läs mer om vårt företag här!

Vill du bli en av oss?
Ansök online